Eren Elmalı: 'Şampiyonluk yaşamak istiyorum'

Trabzonspor'un sol bek oyuncusu Eren Elmalı, en büyük hedefinin şampiyonluk yaşamak olduğunu belirterek, "Her futbolcunun hayali olan bir Avrupa hedefim var. Avrupa'da İngiltere Ligi'nde oynamak isterim" dedi.

SPOR - 2 yıl önce

Trabzonspor'un sol bek oyuncusu Eren Elmalı, Ümraniyespor maçı hazırlıkları öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Elmalı, transfer sürecinin uzun sürdüğünü vurgulayarak, "Trabzonspor'un netleşmesi milli takımdan sonra olmuştu. Burayı seçmemdeki en büyük etken buradaki ortam ve hocanın benimle iletişimi. İyi ki burayı seçmişim" dedi.

Umut Bozok ve Doğucan Haspolat'ın takımda olmasının kendisini pozitif yönde etkilediğini kaydeden Elmalı, "İkisi de çok büyük ve değerli oyuncular. Umut gelmeden önce konuşmuştuk, burayı sormuştu. Ona her şeyi anlattım ve tercihi burası oldu. İkisi adına da çok mutluyum. Umut'un 15 gol atacağına da inanıyorum, isterse atar" ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Danimarka'nın Kopenhag takımı karşısında elenmelerine ilişkin soruya Elmalı, "Şampiyonlar Ligi'nde istemediğimiz bir sonuçla ayrıldık. Çok üzüldük ama Avrupa Ligi devam ediyor. Elimizden geleni yapacağız. Önümüzde çok uzun bir maraton var. İşimiz zor biliyoruz ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu.

Trabzonspor'un eski oyuncusu Abdullah Ercan ile kıyaslanmanın kendisi için büyük gurur olduğunu belirten Elmalı, “Abdullah Ercan'la kıyaslanmak gurur verici. Sol bek mevkiisi futbolda bulunan bir mevki değil. Yerli olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum ve devam edeceğim" şeklinde konuştu.

"Şampiyonluk yaşamak istiyorum"

Trezequet ile daha önce Kasımpaşa'da forma giydiğini söyleyen Elmalı, "Trezeguet ile ilişkimiz öncesine dayanıyor. O Kasımpaşa'ya geldiğinde ben altyapıdaydım. Hatta ilk geldiğinde birlikte çekildiğimiz bir fotoğrafımızı göstermiştim. İnşallah ikimiz de takımımıza en iyi şekilde katkı sağlayacağız" ifadelerini kullandı.En büyük hedefinin şampiyonluk olduğunu dile getiren Eren Elmalı, "En büyük hedefim şampiyonluk yaşamak istiyorum.

Her futbolcunun hayali olan bir Avrupa hedefim var. Avrupa'da İngiltere Ligi'nde oynamak isterim" dedi.Abdullah Avcı'nın futbolcularla iletişiminin çok iyi olduğunu belirten Elmalı, "Çok değer veriyor. Hissetmemiz çok önemli. Hepimiz forma için saha içinde mücadele ediyoruz. Saha dışında iletişimimiz iyi olduğu için saha içine yansıyor" diye konuştu.

"Hedefi olan bir takımız"

Hedefi olan bir takım olduklarını ve bunu taraftarlara göstermek istediklerini kaydeden Elmalı, "Uyum süreci var futbolda. Bu etkileyebilir. Biz de bazen yoruluyoruz. Bazen sahada istediğimiz performansları veremiyoruz. Hedefi olan bir takımız ve bunu taraftarlarımıza göstermek istiyoruz. Oyunu iki yönlü oynayabilen bir bekim. Özeleştiri yapmam gerekirse kendimi savunmada daha da geliştirmem lazım. Ofansta biraz daha rahatım ama savunmada kendimi geliştirdiğim zaman çok dominant bir bek olacağımı düşünüyorum. Taraftarın bizim yanımızda olması önemli. Her koşulda bizi desteklemelerini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Gökmen Şahin - Ozan Köse

Haftanın Öne Çıkanları

Boğulma ihbarı üzerine sahile gelen polisler bile keyiflerini bozamadı

2022-08-31 10:20 - GÜNDEM

Antalya’da aşı kartıyla birlikte evin kapısına bırakılan bebeğin kimliği belli oldu

2022-08-26 13:34 - GÜNDEM

Beyşehir Gölündeki nilüfer bahçesi hayran bırakıyor

2022-08-27 13:14 - GÜNDEM

Evinde tadilat yaparken fırlayan spiral taşı canına mal oldu

2022-08-28 14:28 - ASAYİŞ

Erzincan’da trafiğe kayıtlı araç sayısı temmuz ayı sonu itibarıyla 64 bin 231 oldu

2022-08-25 11:34 - GÜNDEM

Bandırma Gönen yol ayrımında trafik kazası

2022-08-28 19:53 - GÜNDEM

Kobe Bryant'ın eşi, kaza fotoğrafları davasından 16 milyon dolar kazandı

2022-08-25 16:40 - Dünya

25 bin kişi Hadise ile coştu

2022-08-29 18:22 - Magazin

İbrahim Tatlıses’e ilk müdahaleyi dargın olduğu oğlu Ahmet yaptı

2022-08-25 15:18 - ASAYİŞ

Bursa'da zincirleme kaza : 1 sürücü araçta sıkıştı

2022-08-27 14:07 - ASAYİŞ

İlgili Haberler

Erman Toroğlu'ndan Galatasaray Fenerbahçe derbisiyle ilgili olay yaratacak iddia

10:41 - SPOR

Bugün kimin maçı var? Hangi kanalda? 15 Mayıs 2024. Bugünkü maçlar

10:40 - SPOR

FIFA müfettişlerinden Süper Lig cezası

10:38 - SPOR

Yatakların sırrı ortaya çıktı. Olimpiyat Komitesi değil ahlak polisi

10:36 - SPOR

Abdülkerim Durmaz Galatasaray Fenerbahçe derbisinin sonucunu açıkladı

10:35 - SPOR

Günün Manşetleri

Erdoğan’dan Kobani Davası yorumu: Devleti hedef alan isyan girişimiydi

17:11 - POLİTİKA

Özgür Özel'den net çıkış: Onunla yolları ayıracağız

16:34 - POLİTİKA

Borcu olan milyonları ilgilendiren gelişme. Borç yapılandırması için hükümeti çağrı

16:13 - GÜNDEM

Çalışanın fazla mesaisine de yasak geldi. 81ile yazı gitti

14:27 - GÜNDEM

ATM'den para çekerken dikkat. Yargıtay'dan emsal karar

13:07 - Yaşam