USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ASAYİŞ

KONYA’DA ZEHİR TACİRLERİNE DARBE! POLİS, BU KEZ MEYVE SUYU KUTUSUNDA BULDU

Konya’da şehir giriş ve çıkışlarında oluşturulan uygulama noktasında rutin denetimlerini sürdüren ekipler, şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Aramada meyve suyu kutusuna gizlenmiş 285 gram eroin ve 470 adet uyuşturucu hap bulundu, 6 kişi tutuklandı.

KONYA’DA ZEHİR TACİRLERİNE DARBE! POLİS, BU KEZ MEYVE SUYU KUTUSUNDA BULDU
15-03-2023 11:27
KONYA
Google News

Konya’da durdurulan bir hafif ticari araçta yapılan aramada meyve suyu içerisine gizlenmiş 285 gram eroin ve 470 adet uyuşturucu hap bulundu, 6 kişi tutuklandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Konya’ya uyuşturucu getiren ve piyasaya uyuşturucu süren kanalların tespitine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ŞEHİR GİRİŞ VE ÇIKIŞLARINDA DENETİMLER SÜRÜYOR

Narkotik ekiplerince oluşturulan şehir giriş ve çıkışlarında denetimler aralıksız sürüyor. Bu kapsamda ekipler, şüphe üzerine bir hafif ticari aracı durdurdu.

Araçta bulanan 6 kişinin tavırlarından şüphelenen ekipler, arama yaptı.

EROİN VE UYUŞTURUCU HAP MEVYE SUYU KUTUSUNDAN ÇIKTI

Aramada araç içerisinde meyve suyu kutusunun içine gizlenmiş vaziyette 3 parça halinde 285 gram eroin maddesi ve yine aracın farklı yerlerine zulalanmış 470 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirildi.

6 KİŞİ TUTUKLANDI

Operasyon kapsamında polis, Hüseyin G., eşi Gurbet G, Orhan S, Şafak K, Zekiye B. ve Mustafa K’yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından şüpheliler, “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Kullanmak” suçundan adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Dairesi


Editor : Eray Yetkin
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler
sanalbasin.com üyesidir