USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ESKİ

Bayram Ali ÇELİK Ak Parti'den Konya Milletvekili aday adayı oldu

Bayram Ali ÇELİK Ak Parti Seydişehir ilçe başkanlığında yaptığı basın toplantısı sonrası partisinden aday adayı olduğunu açıkladı.

Bayram Ali ÇELİK  Ak Parti'den Konya Milletvekili aday adayı oldu
22-03-2023 22:01
KONYA
Google News

Ak Parti Seydişehir ilçe başkanlığında düzenlenen basın toplantısında Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Bayram Ali Çelik şu sözlere yer verdi ;

Geçtiğimiz 20 yılda “Türkiye Yüzyılı”nın temelleri atıldı ve alt yapısı hazırlandı. Önümüzdeki yüzyıl bilimde, teknolojide, eğitimde, üretimde, savunma sanayinde, ticarette, ihracatta, tarımda, sağlıkta, ulaşımda, uzay teknolojilerinde Türkiye Yüzyılı olacak. Bu yüzyıl her alanda gelişimin ve gençliğin yüzyılı olacak.   Yerli ve milli ilk helikopter, ilk tank, ilk insansız hava aracı,  ilk  uçak gemisi, ilk füze, ilk hava savunma sistemi derken ilk insansız savaş jeti  Kızılelma  uçuşlarını yaptı.  Milli Muharip Uçağı TFX ve HÜRJET  hangardan çıktı. ANKA3 uçuşa hazır hale geldi ve ilk yerli otomobil TOGG satışa sunuldu. Ve bütün bunları bu ülkenin mühendisleri, teknisyenleri, işçileri, gençleri başardı. Ayrıca son 20 yılda her ile havalimanları, hastahaneler, okullar, üniversiteler yapıldı. Okullaşma  ve üniversite okuma oranı 20 yıl öncesine göre kat ve kat arttı. Otoyollar, köprüler, limanlar inşaa edildi. Onlarca  HES, GES, RES ve  termik santraller yapıldı. İlk nükleer santralimiz yapılıyor. Petrol ve doğal gaz kuyularına her yıl yenileri ekleniyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük doğal gaz rezerv keşfi yapıldı ve üretim için çalışmalar hızla sürüyor.  

25 yıl önce bunların hiç birini hayal edemiyorduk. Hayal bile etmememiz için uğraşılıyor, koskoca bir ülke kısır ve beyhude gündemlerle meşgul ediyordu. Ancak  eşsiz bir irade, üstün bir mücadele ruhu, bitmek tükenmek bilmeyen bir çalışma azmi hayal etmiş, düşünmüş, hazırlıklarını yapmış. İktidara gelir gelmez de tek tek bütün bu eserleri ülkemize kazandırdı. İşte bu eşsiz irade, üstün mücadele ruhu, yorulmak bilmeyen çalışma azmi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Recep Tayyip Erdoğan demek, her engeli yıkıp geçen eşsiz mücadele ruhu demektir. Recep Tayyip Erdoğan demek, bitmek tükenmek bilmeyen çalışma azmi demektir. Recep Tayyip Erdoğan demek, eser üretmek için ortaya konulan eşsiz irade demektir. Recep Tayyip Erdoğan demek, milli ve manevi değerlerinden kopmadan her alanda  gelişim demektir. Recep Tayyip Erdoğan demek, milli ve manevi değerler temelinde yükselen Gelişmiş Türkiye demektir. Recep Tayyip Erdoğan demek, Mavi Vatanda , Akdeniz’de,  Karadeniz’de, Karabağ’da, Trablusgarp’ta, Balkanlar’da, Orta Asya’da var olmak, Suriye’de ve Irak’ta oyun bozmak demektir. Recep Tayyip Erdoğan demek, Türk İslam aleminin lideri, bütün Dünya mazlumlarının hamisi  Türkiye demektir. Recep Tayyip Erdoğan demek, Türkiye Yüzyılı demektir.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bir çok projeyi gerçekleştiren, bir çok eseri aziz milletimizin hizmetine sunan AK Partimiz önümüzdeki 5 yıl için de tıpkı geçtiğimiz 21 yılda olduğu gibi milletimize hizmet, ülkemize eşsiz eserler vaadediyor.  Cumhur İttifakı ezanımız dinmesin, bayrağımız inmesin, milletimiz birlik, beraberlik içinde ilelebet müreffeh bir şekilde yaşasın diye mücadele veriyor. Ve Türkiye Yüzyılın Seçimine hazırlanıyor.

İşte bu bağlamda; “Bize düşen daha fazla sorumluluk almak, daha fazla alanda çalışma yürümek, milletimize ve vatanımıza daha fazla hizmet etmektir.” diyerek 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan 28. Dönem Milletvekilliği seçimi için aday adayı olmaya bir dizi istişareden sonra karar verdim. İnşallah Türkiye’mize, Konya’mıza, Ereğli’mize, Seydişehir’imize, Karapınar’ımıza, Yalıhüyük’e, Ahırlı’ya, Bozkır’a, Beyşehir’e merkez ve bağlı diğer ilçelerimize, bölgemize gelişim ve kalkınma odaklı bir anlayış ile hizmet etmek istiyorum. Aktif ve etkin bir siyasi anlayış ile Konyalı hemşehrilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrenci ve velilerimizin, üretici ve tüketicilerimizin, memur ve işçilerin, esnaf ve sanatkarlarımızın, emekçi ve emeklilerimizin, sağlık çalışanlarının, din görevlilerinin, çiftçilerin, ev hanımlarının, çalışan hanımların, Ankara’daki sesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki kardeşi olmak düşüncesindeyim. “Gençlerimizin Eğitimi ve İstihdamı”, “Engelsiz Yaşam”, “Bilim ve Teknoloji Temelli Ekonomik Faaliyetler”, “Refah Düzeyinin Her Alan ve Katmana Yayılması” çalışma ve projelerimin odak noktası olacaktır.  Önce Yüce Allah’a sonra aziz milletimize ve hak davamıza her şart ve durumda olan inancım tamdır. 7’den 77’ye bütün hemşehrilerimizi saygı ve hürmet ile selamlıyorum. Dedi 

Bayram Ali ÇELİK Kimdir?

1977 yılında Konya Ereğli´de dünyaya geldi. İlkokulu Kavuklar Köyü İlkokulunda, ortaokulu ve liseyi Ereğli Cumhuriyet Lisesinde parasız yatılı olarak, Üniversiteyi Selçuk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde okudu. 2002 yılında İstanbul/ Bağcılar Mahmutbey Lisesinde göreve başladı. 2005 yılında Sivas Divriği Nuri Demirağ Meslek Lisesinde asker öğretmenlik yaptı. 2008-2012 yıllarında İstanbul Bakırköy Lisesinde görev yaptı.  2013-2018 yıllarında Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmenlik ve müdür yardımcılığı yaptı. 7 Ağustos 2018 tarihinden itibaren Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesinde okul müdürlüğü görevini yürütmektedir. Ayrıca metin yazarlığı,  proje yöneticiliği yapmaktadır.  Evli ve iki çocuk babasıdır.  

Lisans:    Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi/Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü

Yüksek lisans:    Necmettin Erbakan Üniversitesi/ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı/ Eğitim Yönetimi Bilim Dalı 

İkinci Üniversite : Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi(Öğrenci)

Katıldığı  Bazı Eğitim ve Faaliyetler: 

TEKNOFEST 2020-2021-2022

TÜBİTAK Bilimsel Araştırma Projeleri

Dijital Girişimciliğin Temelleri

Siber Güvenliğe Giriş

Yapay Zekânın Gelişimi ve Uygulama Alanları

Milli Teknoloji Hamlesi/ T3 Vakfı& Teknofest

Akılcı Düşünme, Akılcı İletişim

Eğitimde Yeni Yaklaşımlar

Psikososyal Destek Programı Uygulayıcı Eğitimi

Proje Danışmanlığı

Türkiye’mizde Değerler Eğitimi

İletişim ve Çatışma Yönetimi

Uzaktan Eğitimde Öğrenme Analitikleri

Bilgisayar Destekli Tasarım( AUTODESK FUSION 360)

Ulusal Ve Uluslararası Eğitim Projeleri ve Örnek Projeler

Fizik ve Fen Eğitiminde Simülasyonların ve Android Uygulamaların Yeri ve Önemi

AB Projeleri

Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite 

Kültür Mirasına Saygı

Coğrafya ve Ötesi: İnsan ve Mekân 

Mimarlık, Estetik ve Hayaller

Eğitimin Sosyal ve Kültürel Temelleri

Yerli ve Milli Teknoloji

Sanat Eğitiminde Görsel Kültür ve Uygulama Örnekleri

Medeniyetimizin Dirilişi

Erken Çocuklukta Özel Eğitim ve Erken Müdahale

Şehircilik

Öğretmen-Öğrenci İletişimi

Kamu Binalarında Enerji Verimliliği

Zekâ Oyunlarını Eğitimsel Boyutta Anlamak

Medya, Sosyal Medya ve Mankurtlaşma

Dijital Çağda Öğretmenin Gücü

Öğrenmeyi Öğrenme

Fark Yaratan Okul Müdürleri

Dijital Çağda İnovatif Düşünce

Okul Temelli Ölçme Değerlendirme Sistemi

Çözüm Odaklı Düşünmek

Singapur’dan Öğrenmek

Ömür Boyu Sağlıklı Yaşamda Mizaca Göre Beslenme

Türkiye’nin Jeopolitik Yeri ve Önemi

Eğitimde Mobil Uygulamalar

Okul Dışı Öğrenme Ortamları

Bilişim Teknolojileri Etkin Kullanımı

Çalışma Alanları: Tarih, Teknoloji, Eğitim, Spor, Gençlik, Gelişim ve Girişim Projeleri

 


Editor : Buğra Koçak
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler
sanalbasin.com üyesidir