USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EREĞLİ

Ereğli’de 10 Bin’ler Belediye’nin iftarında buluştu

Ereğli Belediye tarafından Belediye önü Anıt Cadesi’nde düzenlenen iftar yemeği programına katılım oldukça yoğundu. 

Ereğli’de 10 Bin’ler Belediye’nin iftarında buluştu
14-04-2023 13:06
14-04-2023 13:05
KONYA
Google News
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen ve 10 Bin’in üzerinde Ereğlilinin yer aldığı iftar programına; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti Milletvekili Adayları, Aday Adayları, Ülkü Ocakları Konya İl ve Ereğli İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Kurum Müdürleri, Muhtarlar, STK Temsilcileri, Oda ve Birlik Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri de katıldı.
BAŞKAN OPRUKÇU: “TÜRKİYE’DE, EREĞLİ’DE EL BİRLİĞİYLE, GÖNÜL BİRLİĞİYLE GELECEĞİ İNŞA EDECEĞİZ”
Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu:“Belediyemizin geleneksel olarak organize ettiği iftar programımıza hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Aziz mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz önümüzde Kadir Gecemiz var inşallah hayırlısıyla kazasız, belasız Ramazan Bayramı’na da ulaşacağız ve huzurun inşa edildiği bir Türkiye’de, Ereğli’de Allah’ın izniyle el birliğiyle, gönül birliğiyle geleceği inşa edeceğiz. Cumhur İttifakı’nın İl Başkanları, İlçe Başkanları, Milletvekilleri, Milletvekili Adayları hepsi burada, hepsi Ereğli’ye duydukları muhabbetin, sizlere duydukları sevginin ve saygının doğal sonucu olarak kucaklaşmak için, el ele tutuşmak için buradalar, hoş geldiler, şeref verdiler. Sevgili hemşerilerim yeteri kadar yemeğimiz var vatandaşlarımızın hepsine yetecek 10 Bin’in üzerinde hazırlanmış yemek var ve inşallah 10 Binlere her Ramazan’da yemek ikram etmenin şerefini de yaşayacağız, bir ve beraber olacağız. Rahmetin birlikte olduğunu biliyoruz biz Türkiye’miz için, Ereğli’miz için sizlerle el ele tutuşmaya, bir ve beraber olmaya, Rabb-ül Aleminin rahmetine talip olmaya devam edeceğiz. Ereğli! Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı. 
Daha sonra kürsüye gelen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Remzi Karaarslan: “Bugün Ereğli Belediyemizin düzenlemiş olduğu gönül sofrası iftar sofrasında sizlerle buluşmanın onurunu yaşıyoruz. Ereğli sevdalısı, Ereğli’mizin gönül adamı, Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Bey’e böyle bir organize yaptığı için teşekkür ediyorum. Allah kabul eylesin, birliğimizi daim eylesin” şeklinde konuştu.
Ardından kürsüye gelen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı: “İftar sofrasında birlikte olduk, ikram sahibi Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Allah emeklerini yağlı etsin. Önümüzde bir 14 Mayıs, Türkiye’nin önemli bir seçimini hep birlikte idrak edeceğiz. Dünya’nın dikkatini çeken, Türkiye’nin gelecek adına emin adımlarla yürüdüğü, ülkenin geleceğini çok daha güçlü kılacak Cumhur İttifakı’nın hep birlikte yol yürüdüğü bu seçimlerde Konya olarak inşallah Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek oyu, milletvekilleri olarak da 15 Milletvekili’nin Cumhur İttifakı’nın listeleri olarak seçilip Ankara’ya gittiği günü inşallah yine hep birlikte yaşayacağız. Oruçlarımızı Rabbim kabul etsin, Allah’a emanet olun” dedi.
AKYÜREK: “CUMHUR İTTİFAKI’MIZA EN YÜKSEK DESTEĞİ VERECEĞİNİZİ BİLİYORUM”
Konya Milletvekili Tahir Akyürek ise: “Bu gönül sofrasını, bu muhteşem ortamı bize kuran ve hazırlayan Ereğli belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun, Allah kabul etsin. Ereğli gerçi bu görüntülere alışık, her Ramazan’da bu kardeşlik havasını Ereğli yaşıyor. Bugün büyük bir mutluluk var yüzlerde, bir huzuru yaşıyoruz. İftarımızı açtık Ramazan’ı Şerif’in artık son dönemine, son bölümüne girmiş olduk, inşallah 14 Mayıs akşamında da aynı güzelliği, aynı mutluluğu ülkemiz adına aynı huzuru ve güveni yaşarız diyor, cumhur İttifakı’mıza en yüksek desteği vereceğinizi biliyor, hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum” sözleriyle duygularını ifade etti.
KALAYCI: “PKK, AK PARTİ VE MHP’Yİ YIKMALIYIZ, DEĞİLSE BİZİ BİTİRECEKLER DİYOR. EVET, BİTİRECEĞİZ”
Son olarak kürsüye gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı: “Değerli Ereğlili hemşerilerim, Cenab-ı Allah’ın selamı, rahmeti, bereketi üzerinize olsun. Mübarek Ramazan ayının manevi ikliminde, bu güzel iftar sofrasında, gönül sofrasında bizleri buluşturan Ereğli Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Başta Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu Bey, belediye personeli ve emeği geçen tüm hemşerilerimden Allah razı olsun. Ramazan ayı rahmet ayıdır, mağfiret ayıdır, bereket ayıdır. Nefsimizi terbiye ettiğimiz bir aydır, Ramazan ayı ayrıca birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın zirveye çıktığı bir aydır. Ramazan-ı Şerif’inizi tebrik ediyorum. Allah bayrama kavuşturur inşallah hep birlikte huzur içinde, ayrıca Ramazan Kuran ayıdır, Kuran’ın yeryüzüne indiği aydır. Bu günden Kadir Gecenizi de tebrik ediyorum. Değerli hemşerilerim önümüzde seçim var, 14 Mayıs’ta Türkiye, Türk Milleti, Ereğli tercihini yapacak. Nasıl yapacak bir tarafta Türkiye sevdalıları, vatan, millet sevdalıları bir tarafta yedi düvel, PKK ne diyor biliyor musunuz? AK Parti ve MHP’yi yıkmalıyız, değilse bizi bitirecekler diyor. Evet, bitireceğiz. Türkiye’yi de lider ülke Türkiye yapacağız. Ereğli’den Sayın Cumhurbaşkanımıza açık ara kazanacak bir şekilde oy çıkmasını bekliyorum. Cumhur İttifakı’na Konya Milletvekillerinin hepsinin çıkmasını sizlerden istiyorum. Cumhur İttifakı’nı da TBMM’nde nitelikli çoğunluğa kavuşturacak bir sayıyı sizlerden bekliyorum. Ne kadar algı operasyonları yaparlarsa yapsınlar, ne kadar yalan söylerlerse söylesinler ‘Cumhuriyeti yıkacağız’ diyen PKK’lılara ağzını açmayanlara elbette sandıkta dersini vereceksinizdir. Cenab-ı Allah hepinize sağlık, huzur ve mutluluk versin” ifadelerini kullandı. 
OPRUKÇU: “PKK’NIN HÜKÜMRAN OLDUĞU BİR TÜRKİYE’YE YOL VERMİYORSUNUZ”
Konuşmaların ardından bir kez daha hemşerilerine seslenen Başkan Oprukçu’nun: “Türkiye bir dönüm noktasında Kurtuluş Savaşı’na eş değer bir mücadelenin bir seçimin yaşanacağı günlerdeyiz. 14 Mayıs onun için çok önemli, Allah’ın izniyle PKK’nın hükümran olduğu bir Türkiye’ye yol vermiyorsunuz, Recep Tayyip Erdoğan Bey’i, Cumhurbaşkanımızı yeniden seçiyoruz Allah’ın izniyle, Konya’nın 15 vekilinin de Ereğli vekili olacağını unutmuyorsunuz. Hepiniz Allah’a emanet olun” ifadeleriyle iftar programı sona erdi. 
Ardından Ereğli Belediyesi’ni ziyaret eden protokol üyeleri, daha sonrasında Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ile beraber AK Parti seçim bürosunu ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı tarafından kurulan Otağ Çadırı’nı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ettiler.

Editor : Eray Yetkin
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler
Reklamı Geç
sanalbasin.com üyesidir