USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EREĞLİ

CHP Konya Milletvekili Aday Adayı Veysel Gönülal: Siyasette Bu Çırkın Dili Kabul Etmiyoruz!

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Veysel Gönülal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın'da yapmış olduğu konuşmalarıyla ilgili sosyal medya hesaplarından mesaj yayınladı.

CHP Konya Milletvekili Aday Adayı Veysel Gönülal: Siyasette Bu Çırkın Dili Kabul Etmiyoruz!
04-02-2023 23:11
04-02-2023 23:18
KONYA
Google News
Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Veysel Gönülal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın'da yapmış olduğu konuşmalarıyla ilgili sosya medya hesaplarından mesaj yayınladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Veysel Gönülal  yayınladı mesajda şu sözlere yer verdi;
"SİYASETTE BU ÇİRKİN DİLİ KABUL ETMİYORUZ !
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın'da yapmış olduğu açıklamaları ülkemizde siyasi ahlakının da artık yerle bir olduğunun en büyük göstergesidir.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Bey'in 14 Mayıs günü sizlere bay bay diyeceği kesindir. Sayın Genel Başkanımıza hakaretler ederek kazanabileceğiniz bir seçim yok. AKP iktidarının artık son demlerinde olduğunu bizim bildiğimiz gibi sizlerde çok iyi biliyorsunuz.
Tüm örgütlerimiz Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Bey'in daima yanında oldu. Sayın Cumhurbaşkanının bu denli siyasi ahlaka sığmayan açıklamaları tüm örgütlerimizi yeniden birbirine kenetliyor. Bu tavır 14 Mayıs seçimlerine daha da güçlü gitmemizi sağlayacaktır." İfadelerini kullandı.

Editor : Buğra Koçak
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler
Reklamı Geç
sanalbasin.com üyesidir