USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

İYİ Parti İmamoğlu ve Yavaş'ın Akşener ile görüşeceği iddialarını yalanladı

İYİ Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın Meral Akşener ile görüşeceği iddialarını yalanladı.

İYİ Parti İmamoğlu ve Yavaş'ın Akşener ile görüşeceği iddialarını yalanladı
04-03-2023 23:30
ANKARA
Google News

İYİ Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu kamuoyunda hızlı bir şekilde yayınlan ‘Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Meral Akşener ile görüşecek’ iddiaları hakkında açıklama yaptı. Zorlu, “Şunun altını çizmek isterim ki ne bizim böyle bir talebimiz olmuştur ne de kıymetli belediye başkanlarının bizden bir talebi olmuştur. Dolayısıyla şu an kamuoyunda dolaşan bu bilgilerin hiçbirisi gerçeği yansıtmamaktadır.” dedi.

Zorlu’nun açıklamaları şu şekilde:

“Bildiğiniz gibi sayın genel başkanımız dünkü basın toplantısında konuşması sırasında Millet İttifakı’nın desteği ve iş birliğiyle seçilmiş olan çok değerli iki belediye başkanımıza Sayın Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na bir çağrıda bulunmuştu. Bunun ardından özellikle bugün gün içerisinde bazı haberler kamuoyuna yansıtıldı. Şu an Ankara’da bulunduğunu öğrendiğimiz kıymetli 10 belediye başkanımızın sayın genel başkanımızı ziyaret edeceği ardından da birkaç saatlik bir dilim içerisinde sayın İmamoğlu ve sayın Yavaş’ın genel başkanımızı ziyaretleri söz konusu olduğu bir kamuoyuna bilgi ve haber geçildi. Tabii biz şeffaf sorumluluk anlayışımız gereği her konuda olduğu gibi bu konuda da açık ve netiz şunun altını çizmek isterim ki ne bizim böyle bir talebimiz olmuştur ne de kıymetli belediye başkanlarının bizden bir talebi olmuştur. Dolayısıyla şu an kamuoyunda dolaşan bu bilgilerin hiçbirisi gerçeği yansıtmamaktadır.”

Kaynak: Yeniçağ


Editor : Eray Yetkin
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler
sanalbasin.com üyesidir