USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Selçuklu’da 22 bin 500 fidan toprakla buluşturuldu

Selçuklu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Tatköy Mahallesi’nde 22 bin 500 fidanı toprakla buluşturdu. Başkan Pekyatırmacı, “Dikilen fidanlar toprağa hayat geleceğe nefes olacak” dedi.

Selçuklu’da 22 bin 500 fidan toprakla buluşturuldu
12-12-2022 14:35
KONYA

Selçuklu Belediyesi sürdürdüğü ağaçlandırma çalışmalarıyla ilçenin yeşil dokusuna katkı sağlamaya devam ediyor.

Selçuklu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Tatköy Mahallesi’nde 3 bin 750 karaçam fidanı, 3 bin 750 Toros sedir fidanı, 10 bin badem tohumu ve 5 bin meşe tohumu ekerek yeşillendirme çalışmalarına katkı sundu. Bölgedeki ağaçlandırma çalışmaları devam edecek.

“DİKİLEN FİDANLAR TOPRAĞA HAYAT GELECEĞE NEFES OLACAK”

Selçuklu Belediyesi olarak daha yeşil bir Selçuklu ilkesi ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Geleceğe bırakacağımız en büyük miras insanımızın rahat bir şekilde yaşayabileceği temiz ve yeşil bir dünya. Bu kapsamda Park Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bahar ve güz dönemlerinde gerçekleştirdikleri fidan dikim etkinliği ile de ağaçlandırma seferberliğine önemli katkı sağlıyorlar. İnşallah bu çalışmalar toprağa hayat, canlılara nefes olacak ve büyüyen fidanlar ormana dönüşecek. Geleceğimize emaneti hakkıyla teslim etmek için sürdürülen bu değerli çalışmalar Selçuklu’muzun hava kalitesinin artmasına katkı sağlayacak.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Dairesi


Editor : Uğur Karaevli
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
sanalbasin.com üyesidir