Beta Trafo Ereğlispor Başkanı Bilgin Kamış'tan basın açıklaması

Beta Trafo Ereğlispor Başkanı Bilgi Kamış, son oynanan Burdur MAKÜ karşılasmasının ardından gelen tepkiler ve iddialar üzerine basın toplantısı düzenledi.

EREĞLİ - 1 yıl önce

Kameralar karşısına geçen Başkan Kamış yapmış olduğu açıklamasında;

Yaklaşık 4 yıldır Ereğlispor'un başındayım, Özkan Başkan döneminde geldim. Süper Amatör Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e çıkarttık, iki dönem Bölgesel Amatör Lig'de kaldık. Bazı arkadaşlar Bilgin Kamış istifa etsin diyorlar. Beni bu takıma kimse getirmedi ki onlar istifa ettirsin. Ben Özkan Başkan zamanında geldim Hüseyin Başkan döneminde devam ediyorum. Onların demesiyle istifa edecek değiliz. Bu takıma parayı harcayan biziz ancak biz bırakırsak öyle istifa ederiz. O yüzden bunu açıklamakla başlayalım.

Bizim takımla, yönetimle, oyuncularımızla hiçbir sorunumuz yok. Bizi buradan hiçbir kimse götüremez, takımımızın arkasındayız gayet iyi gidiyoruz. Her zaman da yöneticiler olarak arkasında durmak zorundayız. Herkes görevini yapsın, benim görevim takımı sahaya çıkartmaksa, onlarda tribünde desteklerini versin.

Bu seneki takımımızın genel bütçesi yaklaşık olarak 3,5 milyon TL. Bunun içinde primlerimiz de dahil. Yaklaşık bu sene toplanan destek bütçesi 1,5 milyon TL. Takımımızda borcumuz yok ama çekler var. Kuruşu kuruşuna biz bir tane bile elden para ödemiyoruz, alıyorsak resmi çek. Futbolcuların hepsi sözleşmelidir. Her futbolcunun tek tek bütçesi vardır. Her futbolcunun ne kadar maliyetinin olduğunu hepsini açıklayabilirim. Kuruşuna kadar her futbolcunun aldığı hesabına yatar. Herşeyimiz açık ve net, resmidir. Buradaki takımın temel başı Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu'dur. Konaklamalarımızı Ereğli Belediyesi karşılıyor. Belediye Başkanımız olmasa bu takımın kıpırdama şansı yok. Bizim tesisimiz Ereğli Belediyesine ait. Elektriğini, doğalgazını, yeme-içme masraflarını hepsini Ereğli Belediyesi ödüyor. İnsanlar dışarıdan baktıkları zaman para çok diyorlar ama biz bu parayı kendi çevremizden destekler toplayıp Ereğlispor'u bu şekilde döndürmeye çalışıyoruz.

2022 sezonunda gelecek olan bütçeyi şu an net olarak bilmiyoruz. İş adamlarımız Bilal Yiğit, İbrahim İlaslan, Ramazan Arslan, Mahmut Altınkaya, Emrah Candan, Mehmet Tosun, Hilmi İlhan, Murat Şengün gibi isimler takımımıza desteklerini vererek katkıda bulundular. 3-4 senedir buradayım her hangi bir resmi kurumdan destek gelmedi. Bir kere Ziraat Odasından bir destek gelmişti.

Oyuncu transferi konusunda ise, oyuncu kendine göre bütçesini koymuş, 150 bin lira para istiyorum derse nasıl vereceğiz bunu? Bazı şeyleri tartıp öyle karar vermemiz gerekiyor. Bazen yapılan transferler tutmayabiliyor. İyi diye aldığın oyuncu o sene kötü performans sergileyebiliyor. Tedbirlerimizi ikinci yarıda buna göre alacağız. Takıma parayı biz veriyoruz, durduk yere neden boşa paramızı harcayalım? Ertuğrul Hoca izliyor, hazırlıyor listesini, görüşmelerimizi biz yapıyoruz ve sonuca bağlamaya çalışıyoruz. Bizim takımızın içindeki oyuncuların çoğu şampiyonluk yaşamış takımlardan ve play-off oynamış takımlardan alınan oyunculardır.

Haftanın Öne Çıkanları

EREĞLİ'DE CİNCİ HOCA DEHŞETİ !

2022-11-19 11:09 - EREĞLİ

Cemal Enginyurt'tan Erdoğan'a çok sert cevap. Akşener'e ''Masayı terk et'' demişti

2022-11-18 14:12 - POLİTİKA

Beta Trafo Ereğlispor Başkanı Bilgin Kamış'tan basın açıklaması

2022-11-21 20:34 - EREĞLİ

Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) 25 memur alacak

2022-11-18 15:30 - GÜNDEM

cinci hoca olayıyla ilgili savcılıktan basın açıklaması

2022-11-19 20:42 - EREĞLİ

Boğaz kuruluğuna iyi gelen doğal yöntemler

2022-11-18 14:19 - Sağlık

MasterChef Konya’da! İşte yeni bölümden ilk görüntüler

2022-11-18 15:49 - Yaşam

Aynı aileden 4 kişi yaralandı

2022-11-20 00:55 - EREĞLİ

Jason David Frank yaşamını yitirdi. Frank'ın ölüm nedeninin intihar olduğu iddia edildi.

2022-11-21 12:37 - Magazin

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği haberi Necati Şaşmaz verdi

2022-11-19 21:57 - Magazin

İlgili Haberler

Ereğli'de yabancı uyruklu magandaların eğlencesi sınır dışında bitti

10:45 - EREĞLİ

Ereğli'de uyuşturucu operasyonu: 11 bin 699 sentetik hap ele geçirildi

14:17 - EREĞLİ

Ereğli'de minibüs ücretlerine zam!

13:22 - EREĞLİ

Meteoroloji saat verip Ereğli'ye yeni uyarı yaptı

16:26 - EREĞLİ

Hüseyin Oprukçu, Şehit Emrah Büke’nin taziye evini ziyaret etti

14:29 - EREĞLİ

Günün Manşetleri

Hastanelerde ‘onaylı randevu’ sistemi başlıyor. Bakan Koca detayları açıkladı

16:41 - Sağlık

Karapınar'da öğrenciler "İlk Sınıfım, İlk Fidanım" projesiyle çam dikti

14:51 - Yaşam

Konya’da öğretmenler yarın derse girmeyecek

14:32 - KONYA

Ehliyet sahiplerine Bakanlıktan uyarı. Bunu yapmayanlar 13 bin TL ceza ödeyecek

11:36 - Yaşam

Emekliye temmuzda yapılacak zam ortaya çıktı. Milyonlarca emeklinin beklediği haber

10:42 - GÜNDEM