USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ASAYİŞ

Konya’da Alex’in tepki verdiği yeni evli çiftin aracından bunlar çıktı

Konya’da polis ekipleri, şüphe üzerine yeni evli bir çiftin aracında arama yaptı. Narkotik köpeği Alex’in tepki verdiği araçtan tam 2 kilo 961 gram kokain çıktı. İkisi de tutuklandı.

Konya’da Alex’in tepki verdiği yeni evli çiftin aracından bunlar çıktı
11-10-2022 12:06
11-10-2022 12:11
KONYA
Google News

Konya’da narkotik polisleri, uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vuruyor. Yeni evli bir çiftin aracında 2 kilo 961 gram kokain, Meram’da da iki kadının çantasında bin 500 uyuşturucu hap ele geçirildi.Konya polisi, gençleri zehirlemek isteyen zehir tacirlerine göz açtırmıyor.

YENİ EVLİ ÇİFTİN ARACINDAN KİLOLARCA UYUŞTURUCU ÇIKTI

Bu kapsamda ekipler, yol kontrol noktasında şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Yeni evli olduğu öğrenilen Tarık E. ve Serap E’nin hareketlerinden şüphelenen ekipler, arama yaptı.

Hassas burunlu narkotik köpeği Alex ile araçta yapılan detaylı aramalarda arka koltuğun alt kısmına gizlenmiş vaziyette toplam 2 kilo 961 gram kokain ele geçirildi.Araçta bulunan çift polis ekiplerince gözaltına alındı.

İKİ KADININ ÇANTASINDA BİNLERCE HAP ÇIKTI

Öte yandan Narkotik ekiplerince yapılan saha çalışmaları esnasında Meram ilçesinde durdurulan iki kadının çantalarında arama yapıldı.

Aramada bin 500 adet uyuşturucu hap bulundu, Ceyhan Y. ve Ülkü C. gözaltına alındı.

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Yapılan operasyonlarda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen, yeni evli çiftin de aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Dairesi


Editor : Buğra Koçak
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler
sanalbasin.com üyesidir