USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EREĞLİ

Hakkımızı helal etmiyoruz.!!

Dün oynanan Beta Trafo Ereğlispor ile Burdur Makü maçına hakem hataları damgasını vurdu. 1-0 mağlup olan takımız saha içerisinde rakip takım haricinde , kötü yönetimiyle maça damga vuran maçın hakemiyle de mücadele etmek zorunda kaldı.

Hakkımızı helal etmiyoruz.!!
21-11-2022 11:07
21-11-2022 11:15
KONYA
Google News

Ereğlili spor severlerin ve ilçe halkının büyük tepkisini alan futbol katilleri Ereğlisporumuzu dünkü maçta resmen doğradı.

Beta Trafo Ereğlispor yönetimi sosyal medya hesaplarından maçın hakemleri hakkında açıklamalarda bulundu.Yapılan açıklamada ;

Bu gördüğünüz hakem 3'lüsüne hakkımızı helal etmiyoruz...

Maçın başlama düdüğünden itibaren yönetemedikleri maç ile, verdikleri tartışmalı ofsayt kararları ile, oyuncumuza ilk başta sarı kart verip ardından sözde itirazlar sebebiyle gösterdiği kırmızı kart ile ve tam anlamıyla maçı yönetememesi sebebiyle, bugün bu takımın sahadan mağlup ayrılmasına neden olması nedeniyle Beta Trafo Ereğlispor kulübü olarak hakkımızı helal etmiyoruz...
Her sezon bu takımın önünü kesmeye çalışan ve emeklerini görmezden gelen hiç bir TFF yetkilisine de hakkımızı helal etmediğimizi belirtmek istiyoruz... sözlerine yer verdiler.


Editor : Buğra Koçak
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler
sanalbasin.com üyesidir