USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EREĞLİ

Amil Acar'dan gündeme dair önemli açıklamalar

İyi Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar, dün katıldığı siyaset programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Amil Acar'dan gündeme dair önemli açıklamalar
10-12-2022 11:26
10-12-2022 11:38
KONYA
Google News
Başkan Acar açıklamasında; 
Gönlümüz Münif İzbudak'tan yana
"Ereğli'de birçok milletvekili aday adayımız var. Ama başta, geçen dönem aday adayımız olan Kurucu İlçe Başkanımız Münif İzbudak başkanımız var. Teşkilat olarak da kendisini destekliyoruz. Ereğli'nin sevilen simalarından kendisinede böyle birşey yakışır. Münif Başkanın bu konuda bir çalışmasının olduğunu biliyorum, halkın adayı olsun, teşkilattan bir aday olsun istiyoruz ve öyle olacağına da güveniyoruz. 
Partinin tabanını bilmeyen ama parası olan kişilerin aday olmalarını istemiyoruz, partimizde alttan üyeyi tanımayan insanların aday olmasını istemiyoruz, bir ön şeçim olmasını istiyoruz. Bunu da Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e, Ankara'da İlçe Başkanları Toplantısında dile getirdik. 
İl başkanlığına 5 tane adayımız var ve son derece yüksek tempoda çalışıyorlar. Mevcut İl Başkanımız aday değil. Seçime kadar kendisi İl Başkanlığı görevinde bulunacak." İfadelerine yer verdi.
Başkan Acar, Ereğli'de 6'lı masanın ittifak çalışmaları hakkında ise;
İlçe Başkanları olarak biz 3-4 sefer toplantı yaptık. Bunları da tabiki de genel merkezin talimatları doğrultusunda Genel Başkanlarımızı takip ederek yapıyoruz. 
Böyle bir ülke olur mu? Nasıl bir ülkeyiz biz?
Tek adam sistemi 2018'den beri hayatımızda olan bir sistem. Bu Cumhurbaşkanlığı Sistemi hakikaten çok ucube bir sistem. Astığım astık, kestiğim kestik olan bir sistem. Sabah, Merkez Bankası başkanını değiştirdim, akşam TÜİK Başkanını değiştirdim. Böyle bir ülke olur mu? Nasıl bir ülkeyiz biz?
Faizler 9 olacak deniliyor, ya sen 9,5-10 ile dolar ve euro bazından dünya'dan faiz ile para alıyorsun. Bunu vatandaş bilmiyor, bilemediği için vatandaşlarımız uyutuluyor. Yüzde 9,5-10 bazında dolar ve euro ile bu ülke borçlanıyor. Şu anda IMF yok ama Arap Bank var, Rus Bank var.
Meşhur İçişleri Bakanımımız var, demediğini bırakmadı şimdi gidip gidip geliyor öyle. 5 milyar dolar para almak için. Çok afedersiniz ama iki tane paçalı donlu arabın peşinde dolanıyoruz. Bu nedir ya?

Editor : Eray Yetkin
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler
sanalbasin.com üyesidir