USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

AK PARTİ KONYA’DA 2 İLÇE BAŞKANI DAHA İSTİFA ETTİ

AK Parti Kadınhanı İlçe Başkanı İrfan Karaca ile Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, görevlerinden istifa etti. Bugün Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu da istifa ettiğini duyurmuştu.

AK PARTİ KONYA’DA 2 İLÇE BAŞKANI DAHA İSTİFA ETTİ
06-09-2023 12:56
KONYA
Google News

AK Parti Kadınhanı İlçe Başkanı İrfan Karaca, yaptığı açıklama ile görevinden istifa etti. Karaca, açıklamasında şunları kaydetti:

“Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye'nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye'nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.

Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içesinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Kadınhanı İlçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda istifa ediyorum. Görev sürem boyunca, ilçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda birçok başarı elde ettik. Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan olmak üzere Konya İl Başkanımız Sayın Hasan ANGI, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim ALTAY, Bakanlarımıza, Bakan Yardımcılarımıza, Milletvekillerimize, Birbirinden kıymetli İlçe Yönetim Kurulu Ana Kademe Üyelerime, Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Gençlik Kolları Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Belediye Meclis Üyelerimize, Tüm delegelerimize, Mahalle Başkanlarımıza, Sandık Kurulu Başkan ve Sandık kurulu üyelerine, Geçmiş Dönem İlçe Başkanlarımıza, Mahalle Muhtarlarımıza, Partimizin farklı kademelerinde görev almış olan tüm teşkilat mensuplarımıza, Kurum Müdürlerimize, STK , Dernek ve Oda Başkanlarımıza ayrıca tüm hemşehrilerime şükranlarımı arz ediyor sürçülisan etmiş istemeyerek gönlünüzü kırmış isek affınızı talep ediyorum.

AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık. Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz.”

ak-parti-konyada-2-ilce-baskani-daha-istifa-etti.jpg

BİR İSTİFA HABERİ DE BEYŞEHİR’DEN

Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin de istifa eden isimler arasında yer aldı. Elkin şu ifadeleri kullandı:

“17 Nisan 2020 tarihinden itibaren üstlendiğim ve bugüne kadar büyük bir özveri ve heyecan ile yürüttüğüm AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı Görevimden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN 'ın olurları, Genel Merkezimiz ve Konya İl Başkanlığımızın takdiri ile Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içerisinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda ayrılmış bulunmaktayım.

Başta ; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere görev sürem boyunca şahsıma güven ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Konya İl Başkanımız Hasan ANGI Beyefendiye , Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız, Uğur İbrahim Altay Başkanımıza, Konya Milletvekilimize, Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Mustafa Akış beyfendiye, bu süreçte birlikte çalıştığım İlçe Yönetim Kurulu Ana Kademe Üyelerine, Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Gençlik Kolları Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine , Belediye Meclis Üyelerimize, Tüm delegelerimize, Mahalle Başkanları ve yönetim Kurulu Üyelerine , Sandık Kurulu Başkan ve Sandık kurulu üyelerine, Geçmiş Dönem İlçe Başkanlarımıza , Belde ve Belediye başkanlarına, Mahalle Muhtarlarımıza, Üyelerimize, partimizin farklı kademelerinde görev almış olan tüm teşkilat mensuplarımıza Beyşehir Belediye Başkanımıza, Kurum Amirlerimize STK , Dernek ve Oda başkanlarımıza Şükranlarımı sunuyorum.

AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık. Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz.”

ak-parti-konyada-2-ilce-baskani-daha-istifa-etti-001.jpg

Kaynak: Haber Dairesi


Editor : Eray Yetkin
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler
sanalbasin.com üyesidir