USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EREĞLİ

Barbaros'ta Cumhur İttifakı Coşkusu...

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, seçim çalışmaları kapsamında Barbaros Mahallesini ziyaret etti.

Barbaros'ta Cumhur İttifakı Coşkusu...
04-03-2024 16:51
KONYA
Google News
Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, AK Parti 22. ve 23. dönem Milletvekili Abdullah Çetinkaya, Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Milletvekili Adayı Bilal Yiğit, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Suat Gözeller, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Kezban Ceylan, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ile birlikte Barbaros Mahallesini ziyaret ettiler.
“VERECEĞİNİZ BU OYLA 5 YILLIK BİR DÖNEMDE EREĞLİ OLMAYACAK ŞANSLARA SAHİP OLACAK, İNŞALLAH İL’LİĞİ DE BU SEÇİMDEN SONRA GÖRECEĞİZ”
Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir: “Bir oylama yapacaksınız, aslında bu oyu kendinize vereceksiniz. Yukarda Cumhur İttifakı var, Konya’da Cumhur İttifakı var, Ereğli’de Cumhur İttifakı var. Vereceğiniz bu oyla 5 yıllık bir dönemde Ereğli olmayacak şanslara sahip olacak. İnşallah İl’liği de bu seçimden sonra göreceğiz” şeklinde konuştu.
“EREĞLİ’NİN KARA SEVDALISI HÜSEYİN OPRUKÇU BAŞKANLA ÜÇÜNCÜ KEZ 5 YIL DAHA, BİR DAHA DİYEREK SİZLERİ BU ZAFERİ KUTLAMAYA DAVET EDİYORUM”
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: “Barbaros Mahallesi kararını vermiş gözüküyor. 31 Mart’ta çifte bayram yaşayacağız. Ereğli’nin kara sevdalısı Hüseyin Oprukçu Başkanla üçüncü kez 5 yıl daha, bir daha diyerek sizleri bu zaferi kutlamaya davet ediyorum. Barbaros Mahallesi bu zaferi kutlamaya bizimle ortak olmaya var mısınız?” şeklinde konuştu.
“EREĞLİ’NİN HİZMETKARI, EREĞLİ’NİN KARA SEVDALISI HÜSEYİN OPRUKÇU BAŞKAN BU DÖNEM YALNIZ DEĞİL”
AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol: “Ereğli’nin hizmetkarı, Ereğli’nin kara sevdalısı Hüseyin Oprukçu Başkan bu dönem yalnız değil. Bize Cumhurbaşkanımızın emanetisin diyorsunuz. Yalnızca elinden tutan Devlet Bahçeli değil, artık Hüseyin Başkanın yanında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Hüseyin Başkan Cumhur İttifakı ve birliğin gücüyle Barbaros ve Ereğli’de eserlerle, hizmetlerle, yatırımlarla seni kalbime yazdım diyecek mi?” şeklinde konuştu.
“EREĞLİ’DE DE İTTİFAKIN GÜÇLÜ ADAYI HÜSEYİN OPRUKÇU OLMADAN HİZMET GELMEZ”
AK Parti 22. ve 23. dönem Milletvekili Abdullah Çetinkaya: “ Ankara’da hükümet olmadan buraya hizmet gelmez. Konya’da Büyükşehir olmadan buraya hizmet gelmez. Ereğli’de de İttifakın güçlü adayı Hüseyin Oprukçu olmadan hizmet gelmez. Artık birlik ve beraberlik içerisinde eline geçirdiği tarihi fırsatı değerlendirmek zorunda kenetleneceğiz, il olacağız ve birlikte olacağız. Allah’ın izniyle İl’liği de alacağız, Ereğli’ye büyük hizmetleri de getireceğiz” şeklinde konuştu.
“ALLAH'INIZA KURBAN BARBAROS SEN ZATEN HEP YAKIŞANI YAPTIN”
Başkan Oprukçu: “ Başaracağız, bir daha diyeceğiz, birliğin gücüyle Konya’da Uğur İbrahim Altay, iki İlçe Başkanım İbrahim Erol, Musa Yılmaz hep birlikte el ele hizmet edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da arkasında olduğu, destek olduğu bir aday olarak hizmet edeceğiz ve başaracağız. Allah'ınıza kurban Barbaros sen zaten hep yakışanı yaptın. Dün geldiğimde de bana inanılmaz sahip çıktınız, bu defa Cumhur İttifakı’nın adayı olma şerefiyle geldim, yine sahip çıkacağınıza eminim. Kendim için değil, nefsim için değil, Ereğli'miz ve aziz hemşerilerimiz için kazanmaya mecbur değil, mahkumuz. Cumhur'un gücüyle el ele, gönül gönüle hizmet edeceğiz. 1952'den beri hasret kaldığımız Vilayetliğe de birlik ve beraberliğin ruhuyla, birliğin gücüyle kavuşacağız inşallah. Biz laf olsun diye söylemiyoruz, aldığımız sözleri söylüyoruz, Ereğli Vilayet olsun istiyoruz. Seçimden sonra en kısa zamanda Allah'ın izniyle Ereğli’mizin Vilayetliği gelecek ve hepimizin yüzü gülecek. Şimdiye kadar gece gündüz demeden yaptığımız hizmetleri hepiniz biliyorsunuz. İnsanın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Cumhur İttifakı olarak Ereğli’mize daha birçok hizmeti kazandıracak, riyasız olarak canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve nihayetinde huzur şehri Vilayet Ereğli’yi beraber inşa edeceğiz. Allah'ın izniyle birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

Editor : Eray Yetkin
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler
sanalbasin.com üyesidir