USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EREĞLİ

BAŞKAN OPRUKÇU MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Keçeci ile birlikte muhtarlarla yemekte bir araya geldiler.

BAŞKAN OPRUKÇU MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
22-02-2024 12:47
KONYA
Google News
“HERKESİN GÖNLÜNDE BİR ASLAN YATAR BİZİM GÖNLÜMÜZDE YATAN ASLAN HÜSEYİN OPRUKÇU BEY’DİR”
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: “Programımıza hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz kıymetli muhtarlarımız. Belediye Başkanımızın nezdinde sizlerle hasbıhal etmek, sohbet etmek için bir aradayız. Malumunuz 31 Mart’ta bir yerel seçim var aranızda aday olanlar var, aday olmayanlar var ben aday olanlara şimdiden başarılar diliyorum. Vicdani noktada da bazı şeyleri tahlil etmenizde fayda var diye düşünüyorum. 2009-2014 yılında Hüseyin Oprukçu Bey’le olan ilişkimiz irtibatımız şehre kazandırdıkları daha sonraki o hasıladan sonra yine 2019-2024 yılında siz değerli muhtarlarımıza verdiği önem, sizlere kazandırdıkları, sizlerle olan ilişkileri bunları vicdani kanaatinizde tahlil etmeniz gerektiğini bir kardeşiniz olarak naçizane tavsiye ediyorum. Sonuç itibariyle sizlerde birçok şeyi gören insanlarsınız yani bazı bazı dönemlerde de başka başka Belediye Başkanlarıyla çalışmış insanlarsınız bu aradaki farkı görmenizi temenni ediyorum. İnşallah Sayın Başkanımız için de 31 Mart seçimleri hayırlı uğurlu olur, bizim için de hayırlı uğurlu olur biz kazanmak istiyoruz. Tabii herkesin gönlünde bir aslan yatar bizim gönlümüzde yatan aslan Hüseyin Oprukçu Bey’dir. Allah’a emanet olun” şeklinde konuştu.
“EREĞLİ’DE CUMHUR İTTİFAKIMIZIN TEK VE YEGANE ADAYI HÜSEYİN OPRUKÇU BEY’DİR”
İbrahim Erol: “Muhtarlarımız vasıtasıyla mahallelerimizdeki sıkıntılar bize iletiliyor bunların çözümünü yapmakta bizim boynumuzun borcu bize hangi sıkıntıyla gelirseniz biz bunları iletiyoruz. Yerel Belediyelerde de, Ereğli Belediyesinde de muhtarlarla ilgili makamlar bulunmakta. Biz muhtarlarımızı yoldaş olarak görüyoruz omuzdaş olarak görüyoruz sırtımızı dayayacak bir dağ olarak görüyoruz. Bizler bugün Cumhur İttifakı olarak yani Cumhur İttifakımızın tek ve yegane adayı olarak Ereğli’de Hüseyin Oprukçu Bey, Konya’da da Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Uğur İbrahim Altay Bey’dir. Aslında şunu vurgulamaya çalışıyorum artık sen ben yok biz var. Ereğli var, hep birlikte Ereğli için çalışacağız, Ereğli için düşüneceğiz, hepimiz Ereğli sevdalısı olacağız. Ereğli için hizmet üreteceğiz, yatırımlardan desteklerden yararlanacağız derdimiz, gayemiz Ereğli’yi hak ettiği şehirler seviyesine yükseltmek. Muhtarlarım Ereğli’miz için, birliğimizi beraberliğimizi Allah hiçbir zaman esirgemesin birliğimiz beraberliğimizi her daim olsun. Allah’a emanet olun” şeklinde konuştu.
“SİZLERLE ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE DE YANİ BİR DAHA YOL ARKADAŞLIĞI YAPMAK, BİRLİKTE HİZMET ETMEK İSTİYORUM”
Başkan Oprukçu: “Hepinizi saygıyla selamlıyorum, hepiniz hoş geldiniz. 59. ayımızda da bir kucaklaşalım, bir beraber olalım ağız tadıyla bir yemek yiyelim diye davet sizleri ettim. Dolayısıyla ben muhtarlarımdan razıyım Allah’ta onlardan razı olsun inşallah. 59 ay bir ve beraber olarak sizlere yetişmeye sizlerin ilettiğiniz hizmetleri fasılasız görmeye gayret ettik. Dikkat ederseniz yani yaşadığımız süreçte çok da başarılı hizmetler bırakıldı. Birlikte başaralım istiyoruz, beraber yürüyelim istiyorum. Muhtar ve muhtar adayı olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hakikaten Allah razı olsun sizler mahallelerinizin sorunlarını çözmek için insanlara bir fazla faydalı olmak için çırpınıyorsunuz, gecenizi gündüzünüze kattınız. Biz de üzerimize düşeni yapmaya gayret ettik yani imkansızlıklarla yürüdüğümü de en iyi sizler bilirsiniz ama ona rağmen yaptık. Elimizi uzatmadığımız, yardım etmediğimiz, destek olmadığımız hiçbir mahallemiz yok. 2019 da kendi kendime söz vermiştim. Ereğli’de girmediğim, yapmadığım sokak kalmayacak diye. Eksik bıraktıklarımızı da tamamlayalım istiyoruz. Ereğli’de hiçbir şey yarım kalmasın bakın 2 aydır Cumhur İttifakı’nın adayı olma şerefini yaşıyorum. Siz en yakın temasta olan insanlarsınız her şeyi bildiğiniz için ifade ediyorum. Bunu yoksa yani ilan edecek halim yok. Cumhur İttifakı’nın adayı olmak benim için şereftir, ben o şerefe halel getirmem. Sizleri seviyorum, Ereğli’yi çok seviyorum. Hemşerilerime ayırmadan, ayrıştırmada ötekim yok benim bu memlekette yaşayan herkesin başımızın üstünde yeri var. Netice itibariyle bir seçim süreci 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’na vereceğiniz oy Büyükşehirde Uğur İbrahim Altay Bey’e, Ereğli’de Hüseyin Oprukçu’ya vereceğiniz oy hakikaten Ereğli’nin çok hayrına olacak, Türkiye’nin hayrına olacak. Bu destek ne sonuç doğuracak onu da söyleyeyim bir defa ben herhangi bir yalan söylediğim zaman yüzüm kızarır yanlış yaptığım zaman yüzüm kızarır hiç beceremem neticede söylemeye çalıştığım şu Ereğli vilayet olsun istiyorum, bunda çok kararlıyız. Onun için sizlerle önümüzdeki dönemde de yani bir daha yol arkadaşlığı yapmak, birlikte hizmet etmek istiyorum. Hepinize başarılar dilerken hepinizin de desteğini istiyorum” şeklinde konuştu.

Editor : Eray Yetkin
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler
sanalbasin.com üyesidir