USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EREĞLİ

Gelecek Partisi Ereğli İlçe Başkanlığı, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Umut Akpınar'ı destekleme kararı aldı

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanlığı binasında yapılan basın açıklamasında Gelecek Partisi Ereğli İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Umut Akpınar'a destek vereceklerini açıkladı.

Gelecek Partisi Ereğli İlçe Başkanlığı, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Umut Akpınar'ı destekleme kararı aldı
25-02-2024 15:31
KONYA
Google News
Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Nejat Türktaş açıklamalarında;
"Ereğli halkı umuduna sarılıyor. Yapılan bu destek açıklaması bizler için çok kıymetli. Ereğli kararını umuttan yana veriyor." Diyerek mikrofonu Gelecek Partisi Ereğli İlçe Başkanı Şevki Kılınç’a verdi.
Kılınç açıklamalarında;
"Umutlu yarınlara Ereğli'nin geleceğine imza atmak için hepinizi tek tek kucaklıyorum. Bu heyecanla bu coşkuyla bizler 31 Mart'ta Umut Akpınar'ı belediye başkanı yapmaya söz verdik." diyerek sözlerini tamamladı.
Sonrasında CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Umut Akpınar;
"Bizim ittifakımız sevgi ittifakı, işte burada. Bizim ittifakımız Ereğli ittifakı, işte burada. Biz hep söylüyorduk. Barış içerisinde ,sevgi içerisinde bu seçimi kazanacağız. İşte bu görüntü barışın, sevginin görüntüsüdür. Birlik içerisinde, barış içerisinde 31 Mart'ta unutmayın biz sevginin, barışın, umudun eserini bu topraklara dikeceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.

Editor : Eray Yetkin
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler
sanalbasin.com üyesidir