USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EREĞLİ

İŞTE GELECEĞİMİZ, GENÇLERİMİZ, İYİLİK ELÇİLERİMİZ...

Genç Kızılay Ereğli, Kahramanmaraş'da gerçekleşen depremlerden sonra hemen çalışmalarına başlamıştı.

İŞTE GELECEĞİMİZ, GENÇLERİMİZ, İYİLİK ELÇİLERİMİZ...
19-02-2023 17:06
KONYA
Google News
Genç Kızılay Ereğli İlçe Başkanı Şükrü Can KAYA, yapmış olduğu açıklamasında;
"6 ŞUBAT 04:17 TARİHİNDE YAŞADIĞIMIZ ve HEPİMİZİN CANINI YAKAN FELAKETİN ARDINDAN;
Arama Kurtarma Ekiplerimiz, İlk Yardım Ekiplerimiz, Gönüllülerimizle beraber ivedi bir şekilde yaraları sarmak için görev başındaydık. 
Hatay bölgesine yola çıkan ekiplerimiz 22 vatandaşımızı enkazdan çıkarmanın buruk mutluluğunu yaşarken, bir bebeğimizin doğumunu gerçekleştiren arkadaşlarımız umutlarımızı tazeledi. İlk Yardım Ekiplerimiz 193 vatandaşımıza tıbbi müdahale gerçekleştirdi. Bölgede bulunan her vatandaşımıza psikososyal destek sağladık.
Afet bölgesinde bulunan ekiplerimizin yanı sıra, Türk Kızılay Ereğli Şubemizde gönüllülerimizle beraber 24 saat depremzede vatandaşlarımızın yanında olduk.
GELECEĞİMİZ, GENÇLERİMİZ, İYİLİK ELÇİLERİMİZ...
Farklı duyguları aynı anda yaşadığımız bu süreçte ilk andan itibaren tanıdığımız, tanışma fırsatı bulamadığımız bir çok kardeşimiz yaraları sarmak için seferber oldu. Kumbarasıyla gelen çocuklarımız, yorgunluktan masada uyuya kalan gençlerimiz ve daha nice beraber yol yürüdüğümüz kardeşlerimize; birlik beraberlik bilinciyle hareket eden, bir fazla kişiye el uzatmayı kendine amaç edinen herkese teşekkür ediyorum. Bu kadim milletin çocukları olarak bizler; ihtiyaç duyulan her anda milletimizin, devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz.
Hep birlikte dayanışma içinde bu zor günleri aşacağız. Biz birlikte güçlüyüz!" İfadelerine yer verdi.

Editor : Eray Yetkin
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler
sanalbasin.com üyesidir