USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EREĞLİ

Münif İzbudak Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

İyi Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Münif İzbudak, düzenlenen basın açıklaması ile aday adaylığını açıkladı.

Münif İzbudak Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı
18-03-2023 19:56
18-03-2023 19:57
KONYA
Google News

Mirel Otel’de düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İzbudak;

“ Öncelikle deprem ve sel felaketleriyle kaybettiğimiz vatandaşlarımızın hepsine Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum.

Ayrıca memleket mücadelesi için çalışırken, menfur bir suikast ile şehit olan Sinan Ateş’i de saygı ve rahmetle anıyorum. Eğer Allah bize bir görev nasip ederse hiç kimsenin şüphesi olmasın bu katliamı unutmayacağız, unutturmayacağız ve takipçisi olacağız.

Bugün 18 Mart Çanakkale destanının 108.yılı. Bir milletin uyanışının, bağımsızlık mücadelesinin fitilinin ateşlenmesinin 108.yılı. Bugün Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde yeni bir kurtuluş mücadelesine başlıyoruz. 21 yıldır hüküm süren, baskıcı, üstten bakan, ucube bir sistemden kurtuluşun mücadelesini veriyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nde dediği gibi, cebren ve hile ile aziz vatanın tüm kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bir fiil işgal edilmiş durumda. Ama unuttukları bir şey var cesurlar hareketinin neferi olarak biz hiç korkmadık ve hiçbir zaman korkmayacağız. Çünkü bugün istikbal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetindeyiz. Vazifeye atılmak için içinde bulunduğumuz durumun ahval ve şeraatini düşünmüyoruz.

Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu hatırlatmaya geliyoruz. Ucube tek adam sistemini yıkıp milletin sesini duyurmaya geliyoruz. Sizlerle birlikte yeter, söz milletin demeye geliyoruz. Sizlerinde desteğiyle başaracağız. Az kaldı güneşli günlere, az kaldı bahara.

Herkese çok teşekkür ediyorum. Başaracağız, Başaracağız, Başaracağız.” İfadelerini kullandı.

 


Editor : Eray Yetkin
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler
sanalbasin.com üyesidir