USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
KONYA

İl dışından geldiği Konya’da 14 marketten yüzlerce ürün çaldı

Şehir dışından Konya’ya gelen iki şüpheli, 14 zincir marketten maddi değeri yüksek ürünler çaldı. Şüphelilerden biri kaçmaya çalışırken yakalandı. Araçta 300 litre zeytinyağı, çok sayıda kaşar peyniri, gıda ve temizlik malzemeleri ele geçirildi.

İl dışından geldiği Konya’da 14 marketten yüzlerce ürün çaldı
08-05-2024 13:24
08-05-2024 13:27
KONYA

Konya’da son günlerde zincir marketlerden artan hırsızlık olaylarının ardından polis ekipleri harekete geçti.

MADDİ DEĞERİ YÜKSEK ÜRÜNLERİ ÇALMIŞLAR

14 zincir marketten maddi değeri yüksek ürünlerin çalındığını belirleyen Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, iki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

İL DIŞINDAN GELMİŞLER

Ekipler, yaptığı çalışmalar neticesinde şüphelilerin il dışından geldiğini belirledi. Hırsızlıkların gerçekleştiği bölgelerdeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelilerin kullandığı aracı belirledi.

KADINHANI İLÇESİNDE YAKALANDI

Kent Güvenlik Yönetim Sisteminden (KGYS) aracı takibe alan ekipler, otomobilin il dışına kaçacağını belirledi. Kadınhanı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile irtibata geçen ekipler, oluşturulan uygulama noktasında araçta bulunan bir şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

ÇOK SAYIDA ÜRÜN BULUNDU

Araçta yapılan aramada zincir marketlerden çalındığı tespit edilen yaklaşık 300 litre zeytinyağı, çok sayıda kaşar peyniri, gıda ve temizlik malzemeleri ele geçirildi.

1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

16 adet suç kaydı bulunan C.A. (30) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, Hırsızlık, Sahte Kimlik Kullanmak ve Yalan Beyanda Bulunmak suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kimlik tespiti yapılan diğer şüpheliyi ise yakalama çalışmaları sürüyor.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
sanalbasin.com üyesidir