USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
SPOR

Aziz Yıldırım Trabzonspor için futbol sahası açtı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin restorasyonunu tamamladığı Faroz Sahası'nın yeni tribün ve hizmet binası, Vali Aziz Yıldırım'ın katıldığı bir törenle hizmete girdi.

Aziz Yıldırım Trabzonspor için futbol sahası açtı
25-04-2024 11:01

Açılışa; Vali Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Beşikdüzü Belediye Başkanı, amatör futbol kulüplerinin temsilcileri ve çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi katıldı.

Vali Yıldırım, yaptığı konuşmada, eskiyen spor tesislerinin modernize edileceğini belirterek, "Trabzon, spor ve futbola tutkun bir şehirdir. Birçok kişi doğrudan spor yapmasa da, spora ve futbola büyük ilgi göstermektedir.

Şehrimizde, farklı liglerde mücadele eden amatör spor kulüplerimiz bulunmaktadır. Bu kulüpler, Trabzonspor'a değerli alt yapı oyuncuları sağlamaktadır. Trabzonspor'un Süper Lig'deki başarısında, amatör kulüplerimizde yetişen futbolcularımızın ve onları yetiştirenlerin katkısı büyüktür. Bu katkıyı sunan herkese minnettarım.

Spor yapmak, ciddi bir disiplin gerektiren ve yaşam tarzı olarak benimsenmesi gereken bir faaliyettir. Bu çabayı gösterdiğimizde, başarı kaçınılmaz olarak gelir. Bugün burada toplanan herkes, Trabzon'da futbolun gelişimine katkıda bulunmak için elinden geleni yapıyor. Bu sayede, Trabzon daha fazla sporcu yetiştiriyor ve birçok yerden daha kapsamlı bir spor altyapısına sahip oluyor" ifadelerini kullandı.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
sanalbasin.com üyesidir