USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EREĞLİ

Dr. İsmail Yavuz, AK Parti’den Konya Milletvekili Aday Adayı oldu

Ereğli İlçe Sağlık Müdürü İsmail Yavuz, AK Parti Konya Milletvekili Aday Adaylığıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Ak Parti Ereğli İlçe Başkanlığında gerçekleşen toplantıda Yavuz, “Ereğli’mizi ve Konya’mızı en iyi şekilde temsil etmek için bu yola çıkmış bulunmaktayım.” dedi.

Dr. İsmail Yavuz, AK Parti’den Konya Milletvekili Aday Adayı oldu
23-03-2023 23:09
23-03-2023 23:19
KONYA

Yavuz açıklamasında şunları kaydetti:

“Cumhuriyetimizin 100. yılında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ve milletimizle paylaştığı “Türkiye Yüzyılı” vizyonunun hayata geçirildiği, milletimiz için tekrar yeni bir sayfanın açılmaya başladığı bu dönemde, önümüzdeki seçim şüphesiz ki, cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimidir.

Böyle kritik bir zamanda halkın içinden çıkan birisi olarak, Ereğli’mizi en iyi şekilde temsil etmek, milletvekili olarak memleketimizin sorunlarına çözüm bulmak, Sayın Cumhurbaşkanımızın yüküne omuz vermek için vefa duygularıyla hayırlı bir yola çıkmış bulunmaktayım.

Bu ulvi ve büyük davada yola çıkarken siz Ereğlili kardeşlerimin duasına ve desteklerine talibim.

Konya’mızda ve Ereğli’mizde hemşerilerimize hizmet gayesiyle gece-gündüz demeden köy köy, ilçe ilçe, şehir şehir, samimiyetle çalışmaya hazırım. Sevdamız; milletimize, şehrimize ve insanımıza hizmet sevdasıdır.” Dedi.


Editor : Buğra Koçak
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
sanalbasin.com üyesidir