USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EREĞLİ

HALİL ERCAN, AZİZİYE VE BULGURLUK MAHALESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU!

CHP’nin 28’inci dönem Konya Milletvekili Adayı Halil Ercan, mahalle ziyaretleri kapsamında dün akşam Aziziye ve Bulgurluk Mahallerini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

HALİL ERCAN, AZİZİYE VE BULGURLUK MAHALESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU!
27-04-2023 19:47
27-04-2023 19:49
KONYA
Ereğli’nin sevilen iş insanı ve CHP’nin 28’inci dönem Milletvekili Adayı Halil Ercan, seçim çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Esnaf ziyaretleri ile başladığı çalışmalarına mahalle ziyaretleri ile devam eden Ercan, Aziziye ve Bulgurluk Mahallesi ziyaretleri ile çalışmalarını sürdürdü. Ercan’ın ziyaretine Milletvekili Adayı Tevfik Fikret İvgen, CHP İlçe Başkanı Nejat Türktaş, CHP’nin geçmiş dönem Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Saadet Partisi İlçe Yönetimi, CHP Parti yönetimi ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.
CHP’nin seçim vaatleri ile ilgili mahalle sakinlerine ilk olarak bilgi aktaran CHP İlçe Başkanı Nejat Türktaş, tarım, ekonomi gibi alanlarda mahalle sakinlerine yapılacakları sıraladı. 
“EREĞLİ BENİM EN BÜYÜK DEĞERİM”
Türktaş’ın açıklamalarının ardından konuşma gerçekleştiren CHP’nin 28’inci dönem Konya Milletvekili Adayı Halil Ercan, 45 yıllık yaşamını Ereğli’de yaşayarak Ereğli’ye hizmet ederek geçirdiğini belirterek, yaşayacağı ömür boyunca da Ereğli’ye hizmet etmeye devam edeceğini kaydedip, Ereğli’nin kendisi için en büyük değer olduğunun da altını çizdi. 
Ercan ayrıca mahalle sakinlerinin yaşadığı sorunlar üzerinden de açıklamalar yaparak, Ereğli’nin il olma noktasında CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözünün olduğunu kaydererek, Ereğli’de elinden belediyesi alınan ve hizmet noktasında sıkıntı yaşayan tüm mahallelerin tekrar eski günlerine kavuşacağının sözünü verdi.

Editor : Buğra Koçak
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
sanalbasin.com üyesidir