USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EREĞLİ

Hasan Fehmi Bıyık'dan Önemli Açıklamalar

Konya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Fehmi Bıyık, katıldığı Özgür Düşünce programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hasan Fehmi Bıyık'dan Önemli Açıklamalar
10-05-2023 17:37
KONYA
Konya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Fehmi Bıyık'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;
Biz halkın içinde, siyasi partilere sırtımızı, halka da yüzümüzü dönerek bağımsız milletvekili adayı olduk
"Ereğli'nin sorunlarını bilen ve sorunlarına çözüm bulmak için mücadele eden hiçbir milletvekili aday adayına sıra vermediğini gördük ve yine vermeyeceklerini düşündüğümüz için bu yola boş vurduk. Hiçbir siyasi partiye de gidip aday adaylık başvuru bulunmadım. Biliyorduk ki siyasi partiler halkın sorunlarını bilen, halkın içerisinde olan ve çözümü için canhıraş mücadele edecek hiçbir milletvekili aday adayını yapmazlar. Siyasi partiler istedikleri zaman el kaldırarak  ve istedikleri zaman ellerini saklayacak milletvekilleri olmasını isterler. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde milleti temsil eden çok milletvekili olduğunu düşünmüyorum. Bizde bunlardan mütevellit böyle yol seçtik. Biz halkın içinde, siyasi partilere sırtımızı, halka da yüzümüzü dönerek bağımsız milletvekili adayı olduk."
Tek derdim var. Ereğli kendi kararını kendisi versin
"Siyasi kaygım yok, siyasi bir gelecek de beklemiyorum. Tek derdim var. Ereğli kendi kararını kendisi versin. Ereğli'de artık birilerine, herhangi bir şehire muhtaç olmadan, Ereğlili vatandaşlarımız sorunlarını kendisi çözebilsin artık. Buradan hastane için Konya'ya gitmesin. Ereğli kendi göbeğini kendisi kessin. Şunu da iddia ediyorum, Ereğli'den çıkacak bir tane bağımsız milletvekili, Konya'nın ve Türkiye'nin siyasi rengini değiştirecek. Çünkü artık milletimiz ilkeli siyaset istiyor. Üretmek isteyen, geliştirmek isteyen, projelerle yarışan bir siyaset istiyor. Allah nasip ederse benim meclise gittiğimde en büyük hedeflerimden birisi şu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde her anlamda gerçekten milleti temsil edecek bir meclis yapısının oluşturulması noktasında mücadele edeceğim." 
Ereğli'de acilen bir Tarım Borsasına ihtiyaç var
"Ereğli'de acilen bir Tarım Borsasına ihtiyaç var. Üreticilerin haklarını savunacak, sadece tabelada kalmayacak bir Tarım Borsasına ihtiyaç varki burada üreticilerin hakkı savunulsun, üreticiler ürettiği ürünün hakkını bu borsa sayesinde alabilsin." 
Tarım Laboratuvarı ve Teknoloji Laboratuvarı
"Vaatlerimiz arasında olan tarım laboratuvarı'nda Ereğli'nin toprak yapısı analiz edilecek. Toprak yapısında hangi ürünün yetiştirilmesi gerektiğini, yetiştirilen ürünün veriminin nasıl arttırılacağını ve yetiştirilen ürünün analizi yapılacak. Örneğin bir şeker pancarının şeker oranı analiz edilecek ve orada liyakat ehli mühendislerimizin işi gücü bu olacak. Bu noktada Ereğli'nin bir tarım laboratuvarına ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Onun haricinde yine teknoloji laborutavarımız var. Ereğli'de o kadar zeki gençlerimiz var ki bugün uçağı söker,takar ve tekrar uçururlar. Ereğli'nin gençlerine bu noktada güveniyorum. Teknoloji laboratuvarında çağa uygun ve çağın ötesinde bir proje geliştiren gencimiz bunun hazırlığını yapacak, ilk aşamasını hazırlayacak, eğer oradaki liyakat ehli mühendislerimiz de evet bu ülkemiz için çok iyi bir proje derse ortaya çıkan ürün geliştirilip, seri üretime geçilerek Ereğlimizin ve Türkiyemizin parlayan projeleri burada gerçekleşecek." 
Ereğli'nin geleceği için bir ders verelim ki Ereğli bundan sonra kendi kararlarını kendi versin
"Vaatleri, kişisel çıkarları, particiliği bırakalım. Gelmedi diye küsmenin yerine bu adam çalışsa da yetişemedi deyip destek olalım. Ereğli'nin geleceği için, Ereğli'nin gençleri için, Ereğli'nin kadınlarının, Ereğli'nin esnaflarının ve paydaşlarının geleceği için bir defa karındarlığını bırakalım. Ereğli'nin geleceği için bir ders verelim ki Ereğli bundan sonra kendi kararlarını kendi versin. Konya'nın adaylarını beslemek yerine bir defa da Ereğli'nin çocuğu, Ereğli'nin hakkını savunacak bir milletvekili olsun da ondan sonra ne hesaplarımız varsa hep birlikte görelim."
Ereğli'nin sesini kesmeye çalışıyorlar
"Ereğli'nin sesini kesmeye çalışıyorlar. Konya'nın siyasi parti İl Başkanları Ereğli'ye ihanet edeceklerdi ve maalesef ettilerde. Bizim siyasi partilerimizin İlçe Başkanlarıda buna gerektiği cesareti göstermediler desek veya cesur davranıp baskı mı yapamadılar desek buna halk karar versin. Bastırıp da Ereğli'ye bir tane milletvekili seçilecek yerde milletvekili sırası alamadılar." 
Bir milletvekilinde olması gerekenler, onu milletvekili yapan insanların yanıdır
"Allah nasip ederse 14 Mayıs'tan sonra, geride kalan 599 milletvekili ve bundan önce milletvekilliği yapanlara öğreteceğim. Bu kadar iddialıyım. Bir hafta Ankaradaysam en az iki hafta buradayım. Süreç neyi gösterir bilmiyorum belki iki hafta Ankaradayım, iki hafta buradayım. Bir milletvekilinde olması gerekenler, onu milletvekili yapan insanların yanıdır. İşte siyası partilerde milletvekili olan, bir çoğuda bunları yapan siyasi partiler ve üst kadroların yanı olduğu için hep onların yanındalar."
Ereğli'nin hakkını kim yiyorsa hepsinden soracağım hesabım var
"Ereğli'nin hakkını kim yiyorsa hepsinden soracağım hesabım var.  En küçüğünden en büyüğüne kadar Ereğli'nin geleceği için elini taşın altına koyamayan herkesden soracağım hesap var. Benim kara defterim doldu. Onların hepsiyle 14 Mayıs'tan sonra tek tek hesaplaşacağız. Ben Ereğli'nin hakkını yiyenlerden Ereğli'nin hakkını söke söke alacağım. Buradan kulakları duysun. Siz Ereğli'nin hakkına girdiniz. Ben bu Ereğli'nin hakkını ne olursa olsun bundan sonra size yedirtmeyeceğim." İfadelerini kullandı.


Editor : Eray Yetkin
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
sanalbasin.com üyesidir